Щиро радий порекомендувати надійного постачальника будматеріалів — базу PL2T! Це не просто склад, де можна щось купити, а справжній партнер у будівництві, з яким приємно мати справу. Від самого початку мене вразив широкий асортимент: тут є все — від якісних утеплювачів, сухих сумішей, клеїв, гіпсокартону, до оздоблювальних матеріалів, металопрокату, тротуарної плитки, цементу, і навіть бетонних конструкцій. Причому вся продукція сертифікована, свіжа, і з чітко зазначеними характеристиками, що дуже важливо, якщо будуєш не "аби як", а з перспективою на роки. Особливо хочу відзначити, що PL2T пропонує чудові умови для оптових покупців. Я замовляв матеріали у великому обсязі, і приємним бонусом стала вигідна знижка, яку одразу прорахували менеджери. Раджу купити бетон тут. Спілкування — на високому рівні: жодної тяганини, все чітко, швидко і з розумінням специфіки будівництва. Якщо ви шукаєте надійний бетон у Києві, особисто раджу звернутись саме сюди. Якість бетону — на висоті, без грудок, з правильною консистенцією, що дозволяє точно дотримуватись технологій. Замовляв уже кілька разів для фундаменту та заливки доріжок — результатом задоволений на всі 100%. До речі, ціни тут справді адекватні, особливо якщо порівнювати з ринком, де часто трапляються або переплати, або неякісний товар. Доставка — ще один великий плюс. Ніяких затримок, транспорт прибуває у вказаний час, водії ввічливі, все розвантажується обережно. Це критично важливо, особливо коли графік будівництва щільний і немає часу на “гойдалки” з постачанням. Тут усе продумано і працює як годинник. Загалом, можу з упевненістю сказати: PL2T — це місце, де дійсно дбають про клієнта. Індивідуальний підхід, професійна консультація, чесні ціни, відмінна якість продукції та сервіс на рівні. Якщо хочете, щоб кожен етап вашого будівництва проходив без зайвого стресу, з мінімумом форс-мажорів і з реальним задоволенням від процесу — обирайте перевірених постачальників. І для мене PL2T — саме такий надійний варіант, який я тепер щиро рекомендую всім друзям і колегам.