1 of 1
Salut tuturor! Am nevoie de un mic sfat și sper că aici găsesc oameni care au trecut prin situații similare. În ultima vreme am o problemă juridică legată de niște documente și probabil va trebui să discut cu un avocat. Problema este că în cercul meu de prieteni nimeni nu a avut nevoie de servicii juridice până acum, așa că nu am de unde să primesc o recomandare directă.
Am încercat să caut pe internet, dar sincer sunt sute de rezultate și nu știu cum să înțeleg care avocat este cu adevărat profesionist și care nu. Unele site-uri par destul de confuze, altele nu oferă prea multe informații. Mi-ar plăcea să găsesc o platformă unde să fie adunați avocați din România și să pot vedea domeniile lor de activitate sau măcar câteva detalii despre experiența lor. Voi cum ați procedat când a trebuit să găsiți un avocat? Există vreun site util care să ajute în astfel de situații?
Salut! Am trecut prin exact aceeași situație acum ceva timp când am avut nevoie de consultanță juridică pentru o problemă legată de un contract. Nici eu nu aveam recomandări și la început m-am simțit puțin pierdut printre toate rezultatele de pe internet. După câteva căutări am descoperit o platformă destul de utilă unde sunt prezentate informații despre avocați din România. Poți să vezi aici Pe site sunt adunate diferite cabinete și avocați, iar asta te ajută să îți faci o idee despre ce specializări există și pe cine ai putea contacta. Pentru mine a fost mult mai simplu să găsesc un avocat potrivit, pentru că nu a trebuit să caut separat pe multe site-uri diferite. În plus, poți vedea rapid ce tip de servicii juridice oferă fiecare. Dacă ești la începutul căutării și vrei să te orientezi mai ușor, cred că merită să verifici platforma.
Mulțumesc pentru recomandare, chiar mă ajută!
1 of 1