This forum is for sell interested buyer should in-box me or chat me on Whatsapp (09067230416) Drake

You are not logged in. Would you like to login or register?

Yesterday 12:15 pm  #1

Koje proizvode koristite za podršku zdravlju i svakodnevnoj rutini?

Koje proizvode koristite za podršku zdravlju i svakodnevnoj rutini?

Today 5:59 am  #2

Re: Koje proizvode koristite za podršku zdravlju i svakodnevnoj rutini?

Već neko vreme obraćam više pažnje na svoj svakodnevni režim i odlučio sam da isprobam proizvode koje nudi Siberian Wellness. Na njihovom sajtu pronašao sam veliki izbor proizvoda namenjenih različitim potrebama, pa mi je bilo praktično što mogu da pregledam sve na jednom mestu. Posebno mi se dopada što su dostupne informacije o kategorijama, sastavu i načinu korišćenja. Kada sam birao šta da uključim u svoju rutinu, trudio sam se da pronađem proizvod koji se uklapa u moje navike, a ne da očekujem trenutno rešenje. Ponudu možete pogledati na https://rs.siberianhealth.com/rs/ . Proizvod koristim prema preporučenom načinu i količini navedenoj na deklaraciji. Smatram da suplement treba da bude samo dodatak, a ne zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Zato uzimam u obzir i zdravu ishranu, dovoljno kretanja, san i druge navike. Pre upotrebe proveravam upozorenja i sastav, posebno ako se koriste lekovi ili postoje posebne zdravstvene okolnosti. 

Board footera

This forum is now up for sell place your bid