Купівля iphone 16 pro max стала для мене справжньою подією, на яку я чекав з нетерпінням. Зробив замовлення на Яблоки, вже на наступний день тримав у руках новенький iPhone. Перше, що вразило — це дизайн. Смартфон виглядає розкішно та преміально. Корпус виконаний з міцного титану, що додає відчуття надійності й водночас легкості. Він неймовірно зручно лежить у руці, а великий дисплей Super Retina XDR вражає яскравістю і чіткістю зображення.
Щодо продуктивності, iPhone 16 Pro Max просто не залишає шансів конкурентам. Процесор A18 Pro забезпечує блискавичну швидкість, навіть при найскладніших завданнях. Я протестував його в іграх, роботі з відео і редагуванні фото — і всюди він показує відмінні результати. Операційна система iOS16 працює плавно, інтерфейс інтуїтивний, а нові функції, такі як інтерактивні віджети та розширений режим багатозадачності, роблять використання смартфона ще комфортнішим.
Після кількох тижнів використання, можу впевнено сказати, що iPhone 16 Pro Max перевершив усі мої очікування. Його зручність, потужність і функціональність роблять цей смартфон ідеальним вибором для тих, хто цінує якість.