AM SELLING THIS FORUM AT $100 ONLY WITH OVER 40,000 USERS INTERESTED BUYER SEND ME PRIVATE MESSAGE HERE @DRAKE THE ADMIN (YOU CAN AS WELL PLACED YOUR BID

You are not logged in. Would you like to login or register?

5/18/2024 4:26 am  #1

​Gecəniz xeyrə.

Gecəniz xeyrə. Uzun müddətdir ki, idmana mərc qoymuram. Və bir şey bilirsən? Bunun mənim yeganə hobbim olduğunu başa düşdüm! İndi onlayn mərc edə biləcəyimi mənə deyə bilərsinizmi?

5/18/2024 5:22 am  #2

Re: ​Gecəniz xeyrə.

Yəqin ki, çox qısqancsınız, çünki oğlanın mərc etmək istədiyi bir neçə əlavə dolları var və sizdə yoxdur! Siz sükutla qısqanc olmalısınız! Məsələn, mən də https://betandreasazerbaycan.net/.-dən istifadə edərək müxtəlif idman tədbirlərinə bir neçə dollar mərc etməyi xoşlayıram. Çox vaxt maraqlı əmsallar və promosyonlar olur. Bu yaxınlarda orada bir neçə min dollar qazandım ki, sən də mənə həsəd apara bilərsən.

5/18/2024 6:21 am  #3

Re: ​Gecəniz xeyrə.

Ha ha. Əvvəllər axmaq idim və qolfun ən yararsız və bahalı hobbi olduğunu düşünürdüm. Amma sizin çempionunuz! Bununla uğurlar, amma bütün pulunuzu itirməmək üçün diqqətli olun!

Board footera