AM SELLING THIS FORUM AT $100 ONLY WITH OVER 40,000 USERS INTERESTED BUYER SEND ME PRIVATE MESSAGE HERE @DRAKE THE ADMIN (YOU CAN AS WELL PLACED YOUR BID

You are not logged in. Would you like to login or register?

9/04/2024 2:36 pm  #1

Organizuję niedługo imprezę firmową i chciałbym zapewnić jakieś

Cześć wszystkim! Organizuję niedługo imprezę firmową i chciałbym zapewnić jakieś ciekawe atrakcje, które sprawią, że uczestnicy będą dobrze się bawić i długo wspominać to wydarzenie. Zastanawiałem się nad wynajmem jakiegoś sprzętu interaktywnego, ale nie jestem pewien, co będzie najbardziej odpowiednie. Macie jakieś sugestie?

9/04/2024 2:40 pm  #2

Re: Organizuję niedługo imprezę firmową i chciałbym zapewnić jakieś

Witaj! Myślę, że dobrym pomysłem na urozmaicenie imprezy firmowej będzie wynajem Fotobudki 360 https://membox.pl/wynajem-fotobudka-360 . To naprawdę innowacyjna atrakcja, która z pewnością przypadnie do gustu wszystkim uczestnikom. Fotobudka 360 pozwala na tworzenie unikalnych klipów wideo z niesamowitymi efektami w formacie 360 stopni. Uczestnicy stoją na specjalnej platformie, a kamera rejestruje ich ruchy w zwolnionym tempie, co daje fantastyczny efekt końcowy. Dodatkowo, możliwe jest dodanie różnych rekwizytów i personalizacja wideo, co sprawia, że każde nagranie jest niepowtarzalne i idealnie nadaje się do udostępniania w mediach społecznościowych. Miałem okazję korzystać z tej usługi na jednym z eventów i wszyscy byli zachwyceni! Co więcej, firma Membox, która oferuje wynajem Fotobudki 360, dba o każdy szczegół, od profesjonalnego oświetlenia po możliwość natychmiastowego przesyłania filmów na e-mail czy media społecznościowe. Warto również wspomnieć, że nie musisz się martwić o transport – firma oferuje darmowy dojazd na terenie Warszawy i w promieniu 30 km od niej.

Last edited by keizerg (9/04/2024 2:47 pm)

Board footera