AM SELLING THIS FORUM AT $100 ONLY WITH OVER 40,000 USERS INTERESTED BUYER SEND ME PRIVATE MESSAGE HERE @DRAKE THE ADMIN (YOU CAN AS WELL PLACED YOUR BID

You are not logged in. Would you like to login or register?

12/28/2024 1:34 pm  #1

Części do aut terenowych

Mam pytanie do osób, które ogarniają jazdę w terenie. Kupiłem niedawno używanego Land Cruisera i chciałbym go trochę podrasować pod off-road. Szukam wytrzymałych części, które sprawdzą się w ciężkich warunkach – błoto, kamienie, no wiecie. Jakie części do aut terenowych warto brać na celownik? I gdzie je najlepiej kupować, żeby nie przepłacić, ale też nie trafić na badziew?

12/28/2024 1:45 pm  #2

Re: Części do aut terenowych

Gratki za zakup Land Cruisera – to prawdziwy czołg na czterech kołach! Jeśli planujesz off-road, to zacznij od porządnego zawieszenia – amortyzatory i sprężyny to podstawa, żeby nie stracić komfortu na wertepach. Osłony podwozia to też must-have, jeśli nie chcesz w terenie rozwalić miski olejowej czy skrzyni biegów. No i porządne opony terenowe – różnica jest jak dzień i noc. Co do miejsca zakupu, koniecznie sprawdź sklep E-motoryzacyjny https://e-motoryzacyjny.pl/ . Mają świetny wybór części samochodowe, w tym typowo terenowe: osłony, wzmocnione wahacze, a nawet wyciągarki. Sam kupowałem u nich pancerne osłony pod silnik i wahacze do mojego Patrola – mega solidna robota, a ceny dużo lepsze niż w innych sklepach. Warto też zainwestować w dodatkowe oświetlenie, jak LED-y robocze – po zmroku w lesie robią robotę.

Board footera