(Prijslijst voor logo-ontwerp)


De auteur studeerde af in computerwetenschappen en doceerde ook Photoshop, Illustrator en CorlDrow tijdens zijn studie, dus het grafische ontwerp is relatief sterk.
Na het afstuderen ging naar een ontwerp bedrijf als een full-time ontwerper, moet logo ontwerper een specifiek punt, speciaal ontworpen voor klanten logo zijn, hebben we veranderd meerdere ondernemingen, in principe doen logo design.
Het is heel redelijk voor een man om bang te zijn om de verkeerde lijn in te gaan, het is moeilijker om de lijn te veranderen na het betreden van de rij en deze te ervaren. Nu meestal in aanvulling op het doen van grafische vormgeving en logo ontwerp, maar ook een part-time schrijven, klaar om over te schakelen naar de landbouw te doen, het ontwerp niet geld te verdienen, en dit is de reden dat je kunt dit artikel te zien. decodering van decodering van logo-ontwerp:1: 99% van de bedrijven zijn het ontwerpen van een persoon om een ding te doen, niet zoals online zei, zoals de directeur persoonlijk gekopieerd mes, drie ontwerpers, 10 senior designers, en ga zo maar door. Het schrijven van deze is een flikkering van jou.
(Als je niet weet wat ik geef u Analyse :? Zo, jij bent de baas, zou zijn geweest een persoon kan dingen die je bereid bent te doen met twee mensen zouden doen, zelfs als je bereid bent, zal het alleen bewijzen dat je door te gaan met het geld.) 2: 99% van het schrijven is ontworpen voor miljoenen klanten. Dit zijn allemaal onjuist. Iedereen neemt een rekenmachine en berekent deze. 3: Het aanpassen van het logo is erg serieus, het is niet tevreden met de verandering van de klant en sommige leiden zelfs direct tot sterke conflicten. Dit is ook een veel voorkomend probleem in de ontwerpindustrie.
(Als u het niet begrijpt: u had moeten horen dat u van overwerk veranderde of het zag, het spelen op de computer draagt over het algemeen een bril, wat de reden is) 4: Is het logo-ontwerp een groot bedrijf en hoge kosten? Mijn standpunt is volkomen overbodig en de bovenstaande 3 punten hebben al het antwoord gegeven. Vervolgens raden we enkele ontwerpplatforms voor handelslogo's en eenvoudige recensies voor iedereen aan:
Sommige klanten die het ontwerp niet begrijpen, zullen vragen: waarom is het het beste om een logo-ontwerpplatform te kopen en verkopen? Denk je dat je zult begrijpen: u bijvoorbeeld een stuk van de kleding te kopen, je kleren voordat u uw keuze te maken, of iets dergelijks verkoper u vertellen: je ons recht te kopen, zullen we zeker helpen om de beste te zijn het logo. Bovendien is de prijs van dit logo-ontwerp zeer betaalbaar, de prijs van het logoontwerp ligt meestal rond de 43 euro tot 130 euro, deze ontwerpkosten zijn zeer betaalbaar, dus het wordt ten zeerste aanbevolen. Laten we u nu leren hoe u zich registreert, aanmeldt, zoekt en aankoop van logo's op de HaveLogo-website (http://www.HaveLogo.com/nl/): 1: Ga eerst naar www.havelogo.com/nl/ in de adresbalk en druk op Enter. Hiermee wordt de website geopend, vergelijkbaar met deze: 2: Geregistreerde leden kunnen een logo-ontwerp kopen, vergelijkbaar met dit: 3: Log in na succesvolle registratie, vergelijkbaar met deze: 4: Begin met het zoeken naar uw favoriete logo nadat u bent ingelogd. Let op: dit is het belangrijkste punt: (als u bijvoorbeeld een educatief logo-ontwerp nodig heeft, moet u minstens 10 synoniemen zoeken, zodat u gemakkelijker het logo kunt vinden dat u mooi vindt. Synoniemen kunnen vergelijkbaar zijn met deze [leraar, leraar, onderwijs, school, training, pen, boek, studie, schoolbord, lesgeven, lezen]) vergelijkbaar met deze: 5: Vind je favoriete logo, zal het logo klikken, en dan opent een pagina, vul uw gegevens in op de binnenkant pagina (bijvoorbeeld: naam van het bedrijf slogans e-mail), zoals deze: 6: Nadat u alle informatie hebt ingevuld, inlevert, betaalt en vervolgens 24 uur wacht, stuurt de website het logo per e-mail naar u. Als u wijzigingen wilt aanbrengen, kunt u contact opnemen met de website. Op dit moment, zelfs als de aankoop van het logo succesvol was. Dit artikel gaat voornamelijk over het kiezen van het logo-ontwerpbureau en de normale kosten voor het ontwerpen van logo's, dus ik heb besloten dat dit artikel naar wens kan worden gereproduceerd en aangepast. ################# Einde #########################Herdrukt houdt u alstublieft de URL: http://www.havelogo.com/nl/logo/437.html Dank u

You are not logged in. Would you like to login or register?11/19/2015 1:05 pm  #1


Viewtrakr - paid to promote videos

Viewtrakr

Pays people to share videos via social media, Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn and any others you use.
The company makes money through advertising and pays a percentage back to its users. Similar to other YouTube Networks.
Available in 175 countries to people over the age of 13.
The best part is you can share your own videos, and your videos can be doubled as your referral link.

Referral tiers are points progressive:
  
Wave level 00-01 - x10 points per referral. Score             50 to unlock next level.
Wave level 02-03 - x10 points per referral. Score           250 to unlock next level.
Wave level 04-06 - x10 points per referral. Score        2,500 to unlock next level.
Wave level 07-10 - x10 points per referral. Score      10,000 to unlock next level.
Wave level 11-20 - x04 points per referral. Score      25,000 to unlock next level.
Wave level 21-30 - x03 points per referral. Score    250,000 to unlock next level.
Wave level 31-50 - x02 points per referral. Score 1,000,000 to unlock next level.
Wave level 50+    - x01 points per referral.

Wave levels 50-Infinity - x01 points per referral. Score 1,000,000

The more views you accrue and the more views your referrals accrue the more you earn. 
Your points build up each week and are later converted to your balance. Points accrue from the Monday morning to Sunday night, and are added to your balance the following Friday.

Redeem Balance via E-giftcards, Amazon, and many other shops.

Here is a detailed guide on how to add your own videos to viewtrakr and even add your videos to your referral link.

http://makeextramoney.info/social-media.html#viewtrakr add videos

Another tip;

you can go to "videos pages", or "library", 
click a video, 
click "preview", 
right click the video, 

You will see an option to "copy video url at current time". 

This give you the option to share a link to that video so that it starts playing at a timestamp of your choosing. Allowing you to skip straight to the best bits for your viewer, guarenteeing they do not stop watching before the good stuff happens.

Viewtrakr


Real money rpg:  http://monstamoney.com

Free to enter daily cash draw:  http://thestreetlottery.com
 

8/06/2018 7:41 am  #2


Re: Viewtrakr - paid to promote videos

Thanks for giving us ideas

 

Board footera

 

Powered by Boardhost. Create a Free Forum

DonkeyMails.com: No Minimum Payout