ADVERTISE HERE FOR JUST $8 PER MONTH OR $100 PER YEAR

You are not logged in. Would you like to login or register?

7/24/2025 2:21 pm  #1

Обмеження для ФОП 2 група

Привіт усім! 👋Хочу підняти важливе питання, яке стосується багатьох підприємців — ФОП 2 група обмеження. Часто бачу плутанину навколо того, кому можна надавати послуги, з ким працювати, які КВЕДи дозволені, а які – ні. Тому вирішив створити цю тему для обговорення.✅ Для тих, хто шукає чітке й зрозуміле пояснення, рекомендую статтю:
👉 Дозволені й заборонені види діяльності та перелік обмежень для ФОП 2 групи
Там гарно розписано, з ким можна працювати (фізособи, юрособи), які саме види діяльності підпадають під обмеження, і що може спричинити перехід до іншої групи або втрату спрощеної системи.Особисто я дізнався з цієї статті багато корисного, наприклад:

• які КВЕДи не підходять для ФОП 2 групи;
  • що не можна працювати з юрособами на загальній системі (є винятки, але треба бути обережним);
  • чим загрожує перевищення ліміту доходу.

🔍 Якщо коротко — ФОП 2 група обмеження дійсно існують, але вони не такі страшні, якщо розуміти правила гри. Поділіться, будь ласка, як ви вирішували ці питання? Хтось консультувався з бухгалтером чи вирішував самостійно?Буду вдячний за поради й досвід. Це точно допоможе тим, хто тільки відкрив ФОП або планує змінювати групу.

Board footera