Advertise here for free..... Send me a private message first come first serve)(your post will now be visible we have deal with those spammers)

You are not logged in. Would you like to login or register?

8/05/2025 5:03 am  #1

Taha Can Sarı Yorumları

Arkadaşlar selam,
Uzun zamandır kriptoya girmek istiyorum ama düzgün bir eğitim bulmak zor. Taha Can Sarı'nın adını birkaç yerde gördüm, FFA (Financial Freedom Academy) içinde eğitim veriyormuş.
Kursu alan birileri varsa, deneyimlerinizi duymak isterim.
– Eğitim içeriği dolu mu?
– Gerçekten öğretici mi, yoksa sadece reklam mı?
– Kurs sonrası pratik olarak bir şey yapabildiniz mi?
Yorum bırakan herkese şimdiden teşekkürler 🙌

11/17/2025 3:45 pm  #2

Re: Taha Can Sarı Yorumları

Kurs sayesinde artık düzenli kazanç sağlıyorum, %20-25 arası kar elde ediyorum📈

11/18/2025 4:24 am  #3

Testnet projelerine katıldım ve biraz gelir elde ettim. Airdrop'lar da ek gelir kaynağı oldu. Eğitimin verdiği bilgiler sayesinde bu fırsatları değerlendirebiliyorum.

11/19/2025 6:07 pm  #4

Gelir simülatörünü kullandıktan sonra nasıl yatırım yapmam gerektiğini daha net anladım. Hedeflerimi belirleyerek kazancımı yönetiyorum. Bu, gerçekten kazanç sağlamak için önemli bir araç

11/20/2025 12:20 am  #5

Thanks

11/20/2025 5:56 am  #6

FFA topluluğunun desteğiyle başarılı oldum💪

11/20/2025 3:39 pm  #7

Başlarda kripto para hakkında kafam çok karışıktı. Ancak FFA'nın eğitiminden sonra piyasa analizlerini çok daha iyi yapabiliyorum. Şimdi bilinçli yatırım yaparak çok daha fazla kazanç elde ediyorum. Eğitimle hem teknik bilgi hem de strateji öğrendim. Her yatırımımı bir planla yapıyorum.

11/25/2025 7:16 pm  #8

Toplulukta çok iyi analizler dönüyo. Birlikte kazanıyoruz resmen.

11/26/2025 7:29 pm  #9

Topluluk desteği çok önemliydi. Eğitim sonrasında sorularıma anında cevap aldım ve kendimi daha güvenli hissettim. Artık birlikte yatırım yaparak daha fazla kazanıyoruz. Destek her zaman yanımda

11/26/2025 7:39 pm  #10

Kursu tamamladıktan sonra düzenli olarak gelir elde etmeye başladım. Artık maddi özgürlüğümü kazandım

Board footera