This forum is for sell interested buyer should in-box me or chat me on Whatsapp (09067230416) Drake

You are not logged in. Would you like to login or register?

Today 6:58 am  #1

Фарбування волосся фарбою без аміаку

Раніше я часто купувала звичайні засоби для волосся в супермаркетах, але бажаного результату вони не давали. Після поради знайомого перукаря вирішила звернути увагу на професійний догляд і знайшла інтернет-магазин HeadStore. Саме там замовила стійку фарбу без аміаку L'Oreal Professionnel INOA Mix 1+1 https://headstore.com.ua/ua/stojkaja-kraska-bez-ammiaka-loreal-professionnel-inoa-mix-11 про яку давно чула багато хороших відгуків. Результат перевершив мої очікування: колір вийшов глибоким, природним і дуже стійким, а волосся залишилося м’яким та живим на дотик. Вважаю великою перевагою професійних засобів те, що вони не лише створюють красивий зовнішній вигляд, а й допомагають підтримувати здоров’я волосся. Я помітила менше посічених кінчиків, волосся стало слухнянішим і набагато краще розчісується. Також сподобалося швидке оформлення замовлення та хороший вибір продукції в HeadStore. Тепер цей магазин став для мене основним місцем покупки косметики для волосся, адже тут можна знайти перевірені бренди та професійні рішення для будь-яких потреб. 

Board footera